сряда, 21 ноември 2007 г.

Джордж Клуни остро критикува папараците

Джордж Клуни остро критикува тактиката на папараците.Той ги обвини , че рискуват сигурността на невинни случайни свидетели при преследването на сензационни снимки.
В интервю за телевизионното шоу "Entertainment Tonight", Клуни заяви, че симпатизира на звезди като Бритни Спиърс, визирайки случая, когато поп певицата е минала на червено преследвана от фотограф.
"Можете да видите на кадрите Бритни да минава на червена светлина, както и осем души с камери през нощта по средата на улицата. Сега просто няма правила", каза звездата от "Бандата на Оушън" и "Сириана".
Джордж Клуни каза, че това поведение на папараците е опасно и рисковано за случайните зрители. Той заяви, че е и той е имал подобен сблъсък с папараците, докато е карал своя мотоциклет в Лос Анджелис.
"Това, което правят е незаконно, има високоскоростно преследване и те се състезават помежду си", каза холивудската звезда. "Те не се опитват да ме снимат, докато правя нещо глупаво, те просто се опитват да ме провокират да направя нещо глупаво. Не можеш да нарушиш всички тези закони и просто да кажеш върших си работата", добави Клуни.Сега можеш да прочетеш за актуалните тенденции в модата.

Няма коментари: